Accommodation info: 06-20/338-0800 Éttermi rendelésfelvétel, pizzarendelés: 06-20/283-8286
Aranyszarvas Panzió

Rendezvények

RENDEZVÉNYEK AZ ARANYSZARVASBAN

 

Az Aranyszarvas Étterem a Körös holtág partján található káprázatos környezetben a Szarvasi Arborétum és a Mini Magyarország Makettpark közvetlen szomszédságában.

 

Éttermünk remek helyszínül szolgálhat lakodalmak megrendezésére, mivel a 90 fő befogadására alkalmas Étterem mellett, akár még sátras lakodalom lebonyolítására is lehetőségük van.


A szertartás megtartására a Grillteraszunk pompás teret biztosít, ahonnan káprázatos panoráma tárul az ifjú pár, illetve násznép szeme elé.

Sőt, akár az elektromos sétahajónkon is érkezhetnek a ceremónia helyszínére, amely biztos, hogy egyedivé varázsolja az esemény színvonalát!

 

Az ínycsiklandozó ételek, az utánozhatatlan mediterrán "feeling" és a lenyűgöző vízparti panoráma igazán képeslapra illő háttérként szolgál a „Nagy Naphoz”.

Az esküvői vacsorához szakácsaink akármilyen kulináris kívánságot az asztalukra varázsolnak Önöknek!


A távolról érkező vendégek számára 96 férőhelyet tudunk biztosítani Panziónkban a luxus felszereltségű apartmanokban, amelyek garantáljuk, hogy minden igényt maximálisan kielégítenek.

 

Mindazonáltal családi, céges rendezvények lebonyolítására, születésnapok és évfordulók megünneplésére is a legjobb választás az Éttermünk, s annak naprakész és profi csapata!


Kérje egyedi ajánlatunkat az aranyszarvasetterem1@gmail.com e-mail címen ízletes, változatos ebédre és/vagy vacsorára, amelyet az Önök igényeihez igazítunk.

 

Minden egyedi kérésnek igyekszünk eleget tenni, hogy valóban felejthetetlen legyen a nálunk tartott esemény!

Kérje ajánlatunkat!