Szállásinformáció: 06-20/338-0800 Éttermi rendelés, információ: 06-20/283-8286
Aranyszarvas Panzió

Foglalási feltételek

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

A foglalás leadása jelen feltételek kötelező érvényű elfogadásának minősül. Kiemelt ünnepi időszakokban a foglalási idő minimum 3 nap (kivéve rendezvények esetén).

 

A foglalás és ajánlatkérés formája

Az Aranyszarvas Panzió foglalást kizárólag e-mail útján vagy a http://aranyszarvas-apartmanhaz.hu/ oldal "Egyedi ajánlat kérése" űrlap kitöltésével fogad el. Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az e‑mailben történt megerősítés után válik véglegessé.

Foglalást csak a 18. életévét betöltött személytől fogadunk. A foglalásban megadott adatokért a vendég felel. Amennyiben a megadott telefonszámon vagy e‑mail címen a vendég elérhetetlennek bizonyul, az Aranyszarvas Panzió jogosult a foglalást törölni.

E-mailben történő foglalás esetén a következő adatok megadását kérjük: név, cím, telefonszám, vendégek száma, érkezés napja, tartózkodás hossza, kívánt apartman típusa (emeleti, földszinti apartman, akadálymentesített apartman, tusoló, pezsgőfürdős sarokkád), a parkolót igénybe vevő autók száma, valamint, hogy kérnek-e további étkezést (reggeli, 20 fő felett igényelhető félpanzió vagy teljes ellátás).

 

Foglaló

A foglaló a teljes összeg 50%‑a. A befizetés határideje a foglalás leadásától számított 10 munkanap.

A foglaló befizetése az alábbi módokon történhet:

banki átutalással

személyesen a panzió recepcióján

banki befizetéssel

SZÉP kártyával (kérjük, e-mailben jelezze!)

A számlaszámunkat, a SWIFT és az IBAN kódot a foglalás után e-mailben küldjük meg a vendégeink részére. A foglaló megérkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. A foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé. Amennyiben a foglaló a kért határidőig nem érkezik meg, az Aranyszarvas Panzió fenntartja a jogot a foglalás visszamondására.

Kérjük, hogy befizetéskor minden esetben tüntessék fel nevüket, amivel a szállást foglalták. Ennek hiányában sajnos nem tudjuk beazonosítani a befizető személyt.

 

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshely az érkezés napján 14:00-tól foglalható el és az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni. A szállást az Aranyszarvas Panzió az érkezés napján 21 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak újra értékesítésére. Amennyiben ettől eltérő igény merül fel, e‑mailben vagy telefonon érdeklődhet a lehetőségekről.

A szállás elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza:

név, lakcím, születési hely és idő, útlevél vagy személyigazolvány szám, gyerekeknél név, születési hely és idő

jármű rendszáma

érkezés és elutazás napja

e-mail cím

nyilatkozat az anyagi felelősségvállalásról

aláírás

A vendég az általa okozott károkért a bejelentőlap kitöltésétől függetlenül is anyagi felelősséggel tartozik.

Amennyiben a vendég a foglalásban megadott időpontnál korábban hagyja el a már elfoglalt szállást, a foglalás teljes időtartamának megfelelő díjat köteles megfizetni. A szállás elfoglalásának az apartman kártya átadása minősül.

Kijelentkezéskor az apartman kártya a recepciós kolléga részére kérjük átadni.

A szállást rendezetten kérjük átadni.

Rongálás vagy véletlen károkozás esetén a károkozó köteles az okozott kárt megtéríteni (ideértve a sérült vagy tönkretett dolgok javítását, kicserélését, illetve az ezzel kapcsolatos ügyintézés díját).

Az esetlegesen igénybe vett kedvezmények, ha a kedvezmény kiírásakor másképp nem szerepel, egymással nem összevonhatóak.

 

Lemondási feltételek

A foglaló nélküli foglalások ingyenesen lemondhatóak, kérjük azonban, hogy a lemondást minden esetben legalább az érkezést megelőző 10 nappal, vagy ha ez nem lehetséges, a lehető legkorábban, e‑mail útján jelezzék számunkra.

Foglalót visszaadni nem áll módunkban! Az érkezést megelőzően legalább 10 nappal írásban (e-mail útján) lemondott foglalás esetén a már befizetett foglaló teljes összege felhasználható a lemondás évében december 20‑ig. Az 5 napon belül lemondott szállásfoglalás esetén a foglaló az Aranyszarvas Panziót illeti.

Az Aranyszarvas Panzió szálláshelyeit értékesítő más portálok által érkező vendégekre a portálon szerepló foglalási és lemondási feltételek érvényesek.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben ez nem vezetne eredményre, úgy a viták eldöntését jogi útra terelhetik.

Megéri itt foglalni!
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj
Kérje ajánlatunkat!